Ute dygnet runt igen..

Nu går Clooney ute dygnet runt igen med Flame och Doreen. Det gick bra att släppa ihop dom, några sparkar och några galoppvänder men inte mycket mer. Han kastade sig på gräset direkt när han kom in i hagen, han var väl jättesugen på gräs. Han har ju inte ätit så mycket gräs nu dom senaste veckorna direkt. Flame vaktar Doreen så att Clooney inte får får komma nära, men idag när jag kom stod alla tre bredvid varandra. :)
 
Idag gick det mycket bättre att lyfta Clooneys bak ben. Han ville ju inte hålla uppe det en längre stund, men jag fick hålla upp den en snabbis i alla fall, och det är en förbättring kan jag säga. Det känns som att han är på bättringsvägen! Men sms:de kiropraktorn igår så får vi se om hon kommer igen snart och kollar.

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Roligt att det börjar blir bättre! :)
Men vi hade en häst i stallet förut som behandlades av kiropraktorer och han vart helt förstörd och han var en unghäst när dem började! Nu har dem näst intill fått börja om från grunden och tömköra osv! Vi prata med dem här i veckan och om dem fick gå tillbaka om ändra i tiden så skulle dem göra om allt! Som att ta hjälp av veterinärer osv. Men Lena eller vad hon hette kanske är bättre, men tänkte att det var värt att berätta i alla fall! Hoppas det löser sig :)

2012-06-28 @ 22:17:28
URL: http://stallbernhardsro.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0