Bus i stallet!

Jossan är ALLTID på bushumör!!!
Idag när jag kom hade Malin och Jossan lagt en dödråtta på golvet!

Kolla filmen på mig och Emma när vi får syn på råttan! ;)

 

http://stallhubbo.bloggplatsen.se/2012/11/27/9063197-bus-med-mus/


Skor på och tänder fixade!

Att sätta på Clooney skor för första gången gick super bra! Han var inte alls lika rädd som jag hade trott att han skulle bli. Så, nu har han framskor! :)
Igår kom veterinären och skulle raspa tänderna också.. Det tyckte han inte var lika kul så han fick lite lugnande så att Magda skulle nå upp. Han fick giraffhals utan lugnande nämligen.. Men när han hade fått lugnande gick det bra. Han var lite vass i munnen som hon fixade till, så det var bra att hon kom ut. Men nu är det också fixat! :)

Här är en trött Clooney efter tandraspningen! ;) Foto: Malin Ihleberg

 

Nu ska jag snart ut till stallet och rida Björne (Hans nya smeknamn är björne eftersom han ser ut som en björn, haha). Ska bli intressant och se hur han går med skorna, om han reagerar på dom.

 

Ikväll ska Emma och jag på Breaking Dawn part 2!!! Åh vad kul!! :D


Afrodans = sjukt kul!

Igår på idrotten testade vi afrodans, och det var faktiskt sjukt kul! Om jag hade haft mer tid och bott närmare stan så hade jag lätt velat träna på det sättet. Jag log verkligen under hela träningen för att det var så kul! :)

 

Idag ska Clooney få framskor, för första gången i hans liv. Jag är lite nervös över hur han kommer reagera när hon ska slå med hammare på hans hov, med tanke på att han är väldigt rädd om sina fötter, men det kommer nog gå bra. Om han har sin slicksten samtidigt så brukar det gå hur bra som helst.

Clooney är i alla fall pigg och glad just nu. Jag red honom i paddocken förrgår, tömkörde igår och idag ska han få vila. Imorgon kommer veterinären och kollar hans tänder också. Jag har inte kollat hans tänder någongång sedan jag köpte honom så det kan ju vara bra.

 

Grattis Nathalie!

Idag hade vi temadag i skolan, om alkohol och droger. Det kan nog säkert vara bra för många att höra. Vi gick till halv fyra och sedan tog jag bussen hem med Matilda, Elvira och Josefine. Jag var övertrött så jag flummade som vanligt, haha..

Sedan Clooney var skadad så har jag inte ridit honom i paddocken någonting, utan jag har bara ridit ut och tömkört honom i princip. Men idag red jag honom i paddocken och han skötte sig väldigt bra. Han har verkligen stor galopp, jag har nästan svårt att sitta ner när han galopperar ibland, men de är ju bra med en stor galopp i alla fall :)

Idag fyller min fina vän Nathalie Thunqvist år! Grattis på födelsedagen ännu en gång gumman!! :)
Utan dig och Matilda på ösby hade jag aldrig klarat det! Älskar er! ♥


Tuffa veckor..

Hej min älskade blogg!

 

Det har varit tuffa veckor för mig och det är mycket som händer just nu..
Emma Moberg, en underbar tjej i min klass gick bort förra veckan. Det är så tragiskt och det har tagit hårt på hela klassen.. Det är andra personen som dör i min klass på 4 månader, först var det Denise och nu Emma. Det är svårt att tänka på annat just nu..
Igår avlivades en häst i Hubbo, underbara Quimero, Jossans fina 1-åring. Jag kan inte förstå att allt händer på samma gång.. Det är så sorligt när människor och djur går bort och man kan inte riktigt förstå det..
Det har tillkommit nya fina stjärnor på himlen! Vila i frid! ♥

Det är tur att jag har mina underbara djur, Clooney och Tindra, när jag inte mår så bra.. Dom finns alltid för för en! Mina underbara djur! När det händer så här mycket så känner man att man ska ta vara på det man har och leva varje dag. Det är även tur att jag har fina vänner som bryr sig och frågar hur det är med mig till exempel..Det värmer i en när vänner bryr sig! Tack för det!

För att kunna gå vidare i livet måste man få sörja och säga hejdå till dom som har lämnat dig. För att livet fortsätter och man ska ta vara på de fina stunder man får med dom man älskar och bryr sig om.

Idag var det födelsedagskalas för Lena, Mimmi och Maja och det muntrade upp mig. Jag, Mimmi och Maja var servitriser och det var riktigt kul. Älskar er!!

Maja, jag och Mimmi idag!

Nattmåltid

Är hemma hos Julia och Jennifer just nu och ska sova här inatt. Har grymt kul som alltid! :)
 
Vi är sugna på en liten nattmåltid!

RSS 2.0