Promenad med Tindra

Jahapp, då är det jag som har kvällspromenaden med Tindra idag då. Synd att det inte är varmt och soligt ute som det var häromkvällen när jag gick med henne. Men göras ska det! Hon är ju rolig att vara ute och gå med eftersom hon alltid är så glad! Min fina tjej!

Jag fick två söta bilder på henne den kvällen!♥




Regn stoppar inte oss från träning!

Regn, regn och mera regn! Men det stoppar inte oss :)

Skolan på förmiddagen, red en supermysig häst. Slutade vid halv 12 och åkte då till Clooney i det mysiga vädret. Men jag tog in honom och gav honom mat, sedan tog jag på honom min nya repgrimma och så tränade vi lite i paddocken. Tränade lite NH, alltså att han ska följa mig, backa när jag backar, stanna när jag stannar osv. Han fattade inte riktigt ibörjan, eftersom det var ett tag sedan vi gjor det det, men sen när han väl förstod gick det hur bra som helst.

Men det var lite långtråkigt i början tyckte han ;) Ser ni hans söta bebiständer?




Pappa kunde inte skjutsa mig idag så jag fick gå från Ansta till stallet och sedan från stallet hem, i ösregnet. Jippi! Jag kan säga att jag var blöt när jag kom hem! Så jag hoppade in i duschen och tog en skön varmdusch. Efter det drack jag varm choklad och satte på mig min underbart sköna one piece.Så mysigt så!


Skolan + Clooney

Hade bara 2 lektioner idag, hästkunskap och djurens biologi, men slutade i alla fall 15.30. Vi hade nämligen två långa lektioner! Hästkunskapen var helt okej, men det var lite segt eftersom våran lärare stod och pratade hela tiden. På djurens biologi fick vi vara ute och leta djur, haha ja det var ju helt okej i alla fall. Matilda och jag blev klara fort så vi tog en glass medans vi väntade på att vi skulle vara tillbaka.

 

Åkte direkt till stallet och red Clooney efter skolan, ovanligt va? Han var i alla fall väldigt lugn och fin idag. Jag skrittade och travade lite med honom, men jag red bara "lilla rundan" plus en liten sväng i skogen. Kände att det räckte för honom! Tydligen så hade han inte varit lika lugn igår kväll i hagen. Flame var inne så han var själv i hagen. Han hade sprungit fram och tillbaka, sparkat bakut och när Jossan skulle ta in honom för att han skulle lugna sig var han väldigt på tårna. Men han hade lugnat sig efter att han fått stå inne ett tag. Tack för det Jossan!


The lost valentine

Nt får ni två tips på samma dag, men den här är faktiskt inte en hästfilm! ;)

Jag tänkte ge er ett filmtips! Jag kollade nyss på The lost valentine och den riktigt fin. Den är sorlig men helt underbar! Så den är verkligen sevärd!

 


Tips!!

Det här är verkligen sevärt för alla som gillar hästar. Det är en riktigt duktig kille!

http://www.svtplay.se/video/260406/buck


Så Trööööttt!!

Hade 4 långa och tråkiga lektioner idag, har ont i handen och sov inte så länge inatt så höll på att somna under lektionerna. Jag vet att man inte ska klaga men det bara blev lite så nu ;)

 

Igår fick Clooney panik i gången när han satt fast så han slet sönder grimskaften. Men det var inte grimskaften som gick av utan pang så gick själva spännet på gramskaften sönder, och ena av det small rakt in i mitt lillfinger. Nu har jag ett jack i lillfingret och det är svullet. Jag har tvättat rent såret och lindat om fingret, så det ska väl bli bra, men det gör ganska ont. Jag var inte jätteglad på min häst i det ögonblicket kan jag säga.

 

Åkte till stallet efter skolan och gav Clooney mat men sedan åkte jag hem. Jag kände att jag behövde vila idag! Det var min tur att gå kvällspromenaden med Tindra så den är fixad också. Jag har i alla fall bestämt mig för att lägga mig tidigt idag. Jag vill vara pigg och utvilad imorgon!

 

Skulle ha varit sångträning imorgon men det blev inte av. Skulle kanske ha träffat Becca innan så skulle vi gå dit tillsammans, men jag kanske träffar henne i alla fall. Vi får se! :)


Tisdag

Tisdag och det är fint väder, det gillas!  Gick upp vid 6 imorse och redan då sken solen. Fixade mig, åt frukost och gick en sväng med Tindra. Mamma och jag har gjort ett schema så att varannan morgon går jag och varannan går hon, sedan likadant med kvällen. Det funkar ganska bra för att då vet man att hon får minst 2 promenader om dagen.

 

Går till klockan två idag, tack och lov att jag inte går till halv 4 för att jag är fortfarande slut efter gårdagen så jag känner att jag behöver vila mig lite. Så när jag slutar åker jag till Clooney och troligen tömkör honom en sväng. Han har blivit lite öm av knutlösa men det är nog ingen fara. Jag tror att det är en reaktion av att det verkar. Så en skrittsväng blir nog bra så att han får igång blodcirkulationen lite.

 

När jag kommer hem ska jag ta det lugnt och kolla på Gossip Girl. Jag är på sist säsongen, alltså säsong 5 så jag har snart kollat klart. Jag har blivit en riktig serienörd!

 
 

Full fart!

Skolan, luncha med Matilda,  jobbet, stallet, promenad med Tindra. Det är min dag och nu är kl 22..

Gick i skolan till halv 12, alltså inte så jobbigt. Eftersom jag skulle jobba så ville jag äta innan, därför gick Matilda och jag och lunchade inne i Sala. Så trevligt och gott så! :)

 

Efter det gick jag raka vägen till jobbet, och jobbade i 6,5 timmar. Det gick helt okej, men jag har inte jobbat på ett tag så det var lite segt.. Efter jobbet åkte jag och borstade på Clooney och kollade igenom honom. Hade tänkt tömköra men det blev så sent så rider eller tömkör imorgon istället. Sen var det bara Tindra kvar så då gick jag ut en sväng med henne också. Det har varit full fart idag, men det är kul att ha och göra också! :)


besök hos örtgubben

Lördag, och jag ska ha en familjekväll med pappa och Sebbe. Hyra film och ha det mys!
Var nyss ut till Clooney och masserade honom lite. Men nu ska Sebbe och jag gå och köpa gott till ikväll! :)
 
Igår var Malin och jag hos örtgubben i sala och köpte lite bra grejer till Clooney och Bellton. Båda köpte knutlösa att massera in och någon sorts nypon som hästarna ska äta. Det har nog ganska stor effekt på dom för att när jag masserar Clooney med knutlösa så reagerar han ganska mycket. Det går nog rakt ner i musklerna på dom, så det är därför. Om han Clooney fortfarande är lite öm, så ska nog det här göra susen! :)
 
Mamma tog kort igår när jag stod och masserade in knutlösa på honom. Clooney är inte såå glad ;)

Första dagen avklarad

Jahapp, första dagen i skolan är avklarad! Det var inte så farligt måste jag säga. Träffa underbara Matilda och Nathalie liksom! Slutade halv 12 också så det var ju ingen lång dag i skolan.
Kom hem vid ett och la mig och kollade på Gossip girl, love it. Om ett tag åker jag till stallet för att tömköra/rida Clooney och efter det har vi "hejdå fika" för Jennie och Paulina med alla i stallet. Kommer nog bli hur trevligt som helst! :)

Många tänker ju negativt med att skolan har börjat.. Jag tänkte också så, fram tills imorse faktiskt!  Varför ska man gå och tycka att allt är jobbigt liksom? Jag ska försöka tänka positivt istället, som att jag kommer ha super kul med Matilda och Nathalie, roligt när vi rider i skolan osv. Det finns alltid positiva saker! Sen är jag väldigt nöjd med mitt liv som det är nu, jag har bra kompisar, mina underbara djur, min bästa familj, jag trivs så bra i mitt hus.
Så människor, tänk positivt och var nöjd med livet! :)
 
Det är inte bara jag som älskar mina djur, mina djur älskar varandra! ;)

Sista dagen..

Åh, nu har hela sommarlovet gått.. Det har gått väldigt fort! 
Jag har inte orkat städa på flera dagar, vet inte riktigt varför.. Jag brukar göra det varje dag, så att jag aldrig har någonting slängt någonstans. Men idag ska jag fixa det, lägga fram kläder till imorgon, packa det jag ska ha med mig imorgon, duscha osv. Fixa såna grejer! :)
 
Emma Hedmans nya häst kommer inatt, så jag ska ut till stallet och titta på den en sväng. Ska nog även ta in Clooney så han får stå inne och vila. Man märker på honom att han tycker att det är väldigt skönt att komma in i stallet och bara stå och vila. Så det är precis det han ska få göra!
 
Senare, när jag kommer hem från stallet ska jag gå långpromenad med Tindra. Tänkte gå Hubbo-rundan! :) Då blir i alla fall Tindra glad!
 
För ett  tag sedan tog Julia, jag och Jennifer massa fina bilder på oss.. Här är en på mig och Julia :)

Ridtur med Clooney

Red ut en sväng på Clooney i det fina vädret idag. Det regnade på förmiddagen men på eftermiddagen, då jag var ute i stallet, var det precis lagom varmt och sol. Underbart! Red i min nya dressyrsadel för första gången, och den kändes bra. Clooney var pigg och glad! Han pratade massor under ridturen med Näs-hästarna och han trampade på bra. :)
 
Nu när jag har kollat klart på alla säsonger av Vampire diaries som har kommit ut, två gånger, så kollar jag på Gossip girl istället. Det är faktiskt också en bra serie! Man måste ju ha något att göra när man har sommarlov! ;)

R.I.P Doreen

Doreen har nu somnat in, och träffat Carra och Laiser i Trapalanda. Hon var en underbar och inte så gammal häst, men tyvärr hade hon en skada som inte gav med sig.. Vi kommer alla att komma ihåg dig som det fina stoet i stallet, Doreen! Vila i frid!♥♥♥
 
 

Skön morgon och träffat J&J

Hade en skön morgon hemma imorse.. Låg och kollade på Gossip Girl och njöt av att fortfarande ha sommarlov :)
Åkte på eftermiddagen till stallet och fyllde på vatten och sprayade Clooney lite snabbt. Åkte sen hem och duscha och efter det träffade jag Julia och Jennifer igen. En sak är säker, man skrattar alltid när man är med dom! ♥
Nu sitter jag här hemma i soffan med Tindra och kollar på ensam mamma söker.. Får se om det är några bra med i år!
Min sötnos fick vila idag, men imorgon tar vi en sväng i skogen! :)

Mer badbilder

Här kommer fler badbilder som Frida Liljefors har tagit! :)
 
 

Träffa kompisar!

Igår kväll träffade jag David på stan ett tag och sedan kom Julia och Jennifer och mötte upp mig nere på stan. Jag följde med dom hem och så sov jag kvar där. Vi kollade på film, sjöng, prata och massa. Super kul!
Kom precis hem och ska bara äta lite fort, sen ska jag vidare till stallet och tömköra Clooney.
 
Det är jättemånga som börjar skolan imorgon, men jag börjar på torsdag. Haha såå skönt så! :)

Alex har Flyttat

Känns jättekonstigt just nu.. Min storebror Alexander har nu flyttat hemifrån, ändå upp till Luleå. Det kommer kännas så konstigt utan honom, men jag tror att han kommer få det bra där uppe. Han är en sån som har lätt för att få vänner till exempel. Men jag kommer sakna dig bror!!♥
 
Mamma och jag ska åka och tröstshoppa lite nu på dagen.  Igår köpte vi godis, ostbågar och läsk, så vi har lite att tröstäta nu pga av att Alex har flyttat.
 
Clooney ska få vila idag också, och så tömkör jag honom imorgon. Pernilla hade varit ute nu på morgonen och då hade alla tre i hagen, Flame, Doreen och Clooney legat ner. Tröttisarna!♥
 
Börjar nu dagen med frukost och solsidan! :)
Alex nu när han är påväg till Luleå..

God morgon!

Då var det fredag igen! Snacka om att dagarna går fort.
 
Eftersom Clooney reds långt igår så ska han få vila idag. Men jag ska ut och massera honom lite i alla fall.
Ikväll ska jag på fest hemma hos Frida som har fylllt år. Kommer träffa gamla kompisar, vilket ska bli super kul.
 
Jag ligger just nu och kollar på solsidan säsong 1. Man måste ju bara älska det! :)

Bildbomb från gropen

Här kommer bilderna från igår! :)
Plask plask!
Malin och Lindos
Doreen och Emma
Clooney ser lite skräckslagen ut! ;)
Elin och Doreen
Camilla och Flame
 

Badat

Har precis kommit hem från stallet.. Det var så kul att bada med hästarna! Vi hade 6 st hästar med oss som invadera gropen. Det var första gången för 3 av hästarna att bada, och alla var jätteduktiga. Clooney tyckte att det var super kul så han simmade, plaska och höll på. Sån fin häst jag har!♥
Det blev riktig miljöträning med tanke på tågen, traktorn, cyklar, bilar, vattnet, ja allt :)
Det var skönt i vattnet och en riktigt fin kväll. Tack alla för en härlig ridtur! :)
 
Det kommer många fler bilder senare!!
På väg hem i solnedgången.. Bilden är tagen av Josefin Nordberg Karlsson!
 

Träffade Malin!

Malin kom till mig igår kväll.. Var så kul att träffa henne igen! Även fast det var ett bra tag sedan vi träffades, så känns det som precis som förut. Vi pratade om allt möjligt hela kvällen och hade det mysigt.
Idag ska Malin och jag ner på stan en sväng för ett ärende. Ska bara ner en snabbis! Sen ikväll ska jag, Jossan och Malin bada med hästarna. Clooney ska alltså få bada för första gången i sitt liv. Men han verkar vara en vattenhäst så det blir nog bra! Jag ser verklígen fram emot kvällen! :)
(Förhoppningsvis följer någon med och tar kort ikväll! Isf får ni ett inlägg med bilder senare)
Gammal bild på mig och Malin! ;)

Ösby

Ösby har gjort en jättebra video om hur det är på skolan. Checka vettja! :)

Onsdag

Som flera av er säkert har sett på facebook, så är Tim och jag inte tillsammans längre. Kortfattat kan jag säga att det är på grund av att vi har växt ifrån varandra på sistone. Men vi är fortfarande vänner!
 
Det händer mycket just nu.. Fick nyss reda på att min kompis Nathalies nya häst varit med om en olycka så att han har behövde bukopereras. Usch, jag hoppas att allt löser sig!
 
Ska ut till stallet snart och skritta ut Clooney en sväng. Ska även torva boxen och hänga upp min tillfälliga boxskylt. Tindra kanske också följa med, hon älskar ju stallet. Det är fint väder idag också, super! :)
 
Ha en bra onsdag alla!
 

Saknar Tyskland♥

Jag saknar Tyskland♥ Det var så kul där! Men, jag ser fram emot Cypern. Jag skulle inte tacka nej till att åka tillbaka dit, men Cypern blir nog minst lika bra som Tyskland blev. Jag får stå ut att gå i skolan några veckor och sen får jag åka på semester igen! :)
Min nya bikini :)
 

En lugn dag

Tar det lugnt idag, och laddar upp för skolstart! Men att klippa Tindra på schemat, hennes päls växer i ultra speed. Nu ska det ju faktiskt föreställa sommar så då ska hon ju ha kort päls. Så, det ska jag fixa idag!
 
Clooney ska få vila idag. Han har mycket energi, men han kan inte gå varje dag för det. Åker och tar in honom ett tag så att han får vila lite och borstar honom lite i alla fall.
 
Snart börjar skolan igen, usch är inte alls taggad. Men det ska bli kul att träffa Matilda och Nathalie varje dag igen! :)
 

Hämtat Annikas nya häst + träning med Clooney

Har varit borta exakt hela dagen!
 
Annika och Malin kom och hämtade mig imorse, och då åkte vi direkt och hämtade Annikas nya lilla pålle. Det var ju en bit att åka så det tog lite tid såklart. Primus (som hästen heter) var jätte duktig och gick raka vägen in i transporten. Han stod lugnt och fint när vi åkte hem med honom och när vi släppte ihop honom med de andra hästarna så var det helt lugnt. Allt gick super! Det är verkligen en fin häst med bra psyke! :)
 
När vi hade kommit hem med lilla pojken åkte vi en sväng till Granngården och Hööks. Duktiga lilla jag köpte igenting i alla fall.. ;) Sedan lasttränade jag Clooney lite. Jag har tänkt lastträna honom mycket nu en period så att han blir heöt säker med lastningen. Han går in nu, men tvekar lite. Han var duktig i dag i alla fall och gick in och ut flera gånger. Jag gick även över presenningen med honom idag igen, för att påminna honom om att den inte är farlig. Det tyckte han inte att den var!
Medans jag fixade transporten efter att jag hade tränat honom släppte jag ner honom i en liten hage med ganska mycket gräs, så att han kunde få mumsa lite. Han fick gå där i 20 minuter något och när jag skulle hämta honom igen så började han busa. Han bocka, sparkade bakut, galoppera omkring och var allmänt glad. Jag kunde inte annat än att skratta åt honom. :)
 

Börjat rida Clooney!

Känns så kul att börja rida Clooney igen, han tycker nog också att det är kul. Ja, han behöver i alla fall röra på sig så att han inte får så mycket överskottsenergi..
Har ridit honom två gånger och tömkört honom en gång nu. Började med att skritta honom en kort sväng första dagen, eftersom det var första dagen han reds på hela sommaren. Skötte sig bra förutom att han var lite feg och kastade sig några gånger, men han är ju faktiskt unghäst. Andra dagen tömkörde jag! Jag, Malin och Jossan gjorde en bana i paddocken där vi tömkörde våra bebisar. Vi tog fram vattenmatta, slalomkoner, bommar osv. Skötte sig super!
Idag red jag med Malin runt zoonerna och han gick på bra. Blev lite otålig när vi stod och pratade med andra men sånt kan jag ta. Nöjd med fina killen! Han är lugn med tanke på hur mycket överskottsenergi han har och hur länge sedan det var jag red honom.
Här är en liten film som Jossan har gjort nör vi tömkör! :)
 

För någon dag sedan var jag, Malin och Annika och kollade på en häst till Annika. En 1-årig liten sötnos! Vi tyckte att han var fin och Annika bestämde sig för att hon ville ha honom. Så, imorgon åker vi och hämtar honom. Åh så kul! Hon vill ha en dressyr häst, och troligen blir det en fin häst av honom!
Ser verkligen fram emot morgondagen!
 
1-årig valack e. Dalwhinnie

Hemma igen!

Kom hem igår kväll.. Så skönt! Borta bra men hemma bäst stämmer verkligen :) Jag packade upp alla grejer när jag kom hem, så allt är klart. Jag borde ha sovit jättebra, men eftersom jag hade ont i huvudet och är förkyld så sov jag inte bra alls. Jag sprang upp flera gånger och låg och vred och vände mig. Men, fram emot morgonen somnade jag och sov bra.
 
Jag kom på inatt att hovis kommer ikväll, eftersom jag har varit borta hade jag helt glömt bort det. Jag skulle också ha fixat lugnande till honom eftersom han inte vill lyfta ena hoven så länge, men det har jag inte hunnit. Så vi får försöka utan och om det inte går får hon komma tillbaka någon annan dag helt enkelt.
Ska i alla fall bli så kul att träffa Clooney igen! Jag har ju inte träffat honom på 10 hela dagar..♥
 
Det var sjukt kul i Ullared i alla fall, köpte massor! Köpte tömkörningsgjord, tömmar, schabrak, grimmor, hästsalva, pälsglans och massa mer till Clooney. Jag köpte mycket behöver-ha saker! Till mig köpte jag också behöver-ha grejer som typ, hårinpackning, smink, hårfärg och såna grejer. Handlade för ungefär 5000 kr där, mest i familjen hihi.
 
Hämtade Tindra i går kväll, och ja glad blev hon. Man blir så varm i hjärtat när hon blir lika glad att se mig som jag blir att se henne. Hon var nöjd och belåten när vi åkte hem och jag tror att hon har haft det jättebra där hon har varit. Hon har dock legat och sovit länge nu, så hon var nog lite trött! :)
 
Idag ska jag kanske träffa David, annars ska jag ta det lugnt och sedan åka ut till stallet.
 
Ha en bra dag alla läsare! :)
Min älskade Clooney, ska bli så kul att träffa dig igen!♥

Hejdå Tyskland och Hej Ullared!!

Nu säger vi hejdå till denna härliga plats i Tyskland och ser fram emot Ullared! Nu är det shopping som står på schemat, och jag tror inte att det är någon som klagar på det.
 
Vi har haft det så underbart här och jag kommer bära med mig många bra minnen härifrån!
Men nu sätter vi oss i bilen för att åka 40 mil och 2 färjor! Det är ju tur att vi har massor med filmer och dvd-spelare med oss, så att vi har något att göra. :)
 
Ullared here we come! :D
Blåsigt uppe på däck på färja nummer 2! ;)
 
Foto: Ja, vem tror ni? Lena såklart!

Badpalatset/djungellandet

Det här blir ett långt inlägg med mååånga bilder!!
 
Jag tänkte visa er lite bilder från djungellandet och badpalatset. Lena har tagit massa bilder när vi har varit i farten!
Idag är det som sagt sista dagen i Tyskland, vilket är tråkigt men vi blickar framåt mot Ullared. Vi har redan badat för sista gången och om ett tag ska vi bege oss till djungellandet och ha kul och äta på restaurangen som finns där.
Efter djungellandet taggar vi för världens roligaste film, Snuten i varuhuset. :)
 
Bilder från badpalatset:
 
 
 
 
 
 
 
Några av flera hundra bilder.. Badpalatset är väääldigt stort! Det finns många stora rutschkanor också, men det är ganska svårt att ta kort när man åker det! ;)
 
Och sen tar vi djungellandet då:
 
 
 
Massor med coola djur har dom självklart där inne!
Stor hoppkudde!
 
Stor lekborg!
 
Det rummet snurrar som i lustiga huset, plus att det är sån där cool lampa som gör att vitt blir lysande :)
 
 
 
 
 
Att klättra omkring högt över marken var riktigt kul!
 
Så, nu har jag visat lite hur det såg ut! :)
 

R.I.P Denise!

En tragisk olycka har hänt.. En tjej i min klass dog för någon dag sedan i en moppe-olycka. Hon blev påkörd i Täby när hon skulle till sommarjobbet. Det är hemskt hur fort det kan gå!
Rest In Peace Denise!

Dagen i Lübeck

Vaknade vid 10 tiden, åt frukost och sedan satte vi oss alla i bilen, limousinen, mot Lübeck. När man är i Tyskland så måste man ju kolla in staden också, man kan ju inte bara hålla sig i området. Det var väldigt mycket människor inne i Lübeck och det är alltid lika kul att se alla miner när man kommer i en stor limousine.
 
Vi shoppade, åt god mat och fick se mycket kul. Jag köpte en tunika, flip flop, en parfym, 2 Monster (energidrycker),  mobilfodral och vitchoklad. Det är riktigt billigt inne i Lübeck, eller i Tyskland över huvudtaget. Pappa tyckte att vi skulle spara pengarna till Ullared, men jag kude inte låta bli att köpa lite. Om det är så billigt så kan man inte missa chansen.
Vi åt god lunch på en restaurang, där man fick ta från flera olika ställen, vilket passade alla eftersom alla vill ha olika. Det var en riktigt trevlig dag, men när vi kom till bilen var man trött i benen kan jag säga! Jag känner att imorgon blir det sola (om vädret tillåter) och bada, för at jag orkar inte gå så långt igen. ;) Imorgon är det sista heldagen här också, sjukt vad fort det har gått!
 
Lite bilder från dagen:
Vi alla framför domen Concordia!
Lübeck är väldigt kända för sin marsipan, så vi gick in i en butik fylld med bara massor av det!
Vi gick in i en jättebra skoaffär, snacka om billiga skor. Dom skorna som mamma och jag har på oss på bilden kostade endast 200 kr. Superbilligt för så snygga skor! Jag älskar ju blingbling! ;) Jag ska till mamma att om jag hade varit en partypingla som festade hela tiden, så hade jag lätt köpt skorna. Men nu i efterhand ångrar jag att jag inte gjorde det i alla fall.
Mitt inne i staden satt en kille och sjöng och spelade gitarr, det var dock inte han som spelade trummor, utan det var en apa. Haha det var riktgit coolt att han kunde styra apan samtidigt som han spelade gitarr och sjöng. Det lät bra också! :)
 
Fotona är tagna av: Lena Rosén!

Köplista till Ullared kanske?

På måndag åker vi, familjen Frosteman och Rosén, till Ullared. Vi åker raka vägen från Tyskland till Ullared, så sjukt nice! Antagligen så stannar vi där två dagar! :)
Hmm.. jag börjar redan nu fundera på vad jag ska köpa. Ska jag göra en lång köplista kanske?
 

Tyskland day 2

Vaknade vid 10, åt frukost och eftersom det var soligt och fint satte jag mig på balkongen i bikini och sola och läste en bok. Satt där ett tag och "väntade" på att familjen Rosén skulle vakna. När de hade vaknat gick vi till äventyrsbadet och badade i 3 timmar. Lika kul varje gång vi är där! Man tröttnar inte så lätt på det underbara stället. När vi hade badat färdigt hade solen försvunnit så vi gick in till djur/leklandet. Det var första gången vi var där och det var massa djur och roliga grejer där inne. Typ som lustiga huset fanns där inne, haha. Tog en sväng till köpcentrumet också! :)
Nu sitter i här i Gallerian, där det finns internet och surfar. Senare sätter vi kusiner på en film och har det bra!
 
Btw så saknar jag Clooney och Tindra suuuuper mycket!! Men jag vet att älsklingarna har det bra! :)
Bilderna är tagna av Lena Rosén!
 
 

Tyskland day 1

Nu har vi varit i Tyskland i en dag, så otroligt underbart! Värsta badpalatset, fin sandstrand, fint väder och fint område. Allt är på topp!! Jag trodde inte att jag skulle ha internet uppkoppling med det fanns här! Jag klagar absolut inte!
Idag har vi badat i badpalatset, tagit massa bilder och haft det super!
Det är kul när människor pratar med mig, för jag förstår verkligen ingenting!!
 

RSS 2.0