Presentation av oss!


Namn:
Clooney Mb

Född: 2009

Ägare: Rebecka Frosteman

Ras: Svenskt Halvblod

Om Clooney: Clooney är en glad 3-åring på ca 170 cm. Just nu är han en liten fegis och rädd för mycket, men det är på grund av att allt är nytt för honom. Men han har sin halvbrorsa Lindos i stallet, vilket är en trygghet för honom.

Clooney kommer från Markebäcks gård i Askersund. Jag hämtade honom den 31/3 2012 och det var en underbar dag i mitt liv. Det är en dag jag alltid kommer minnas, dagen då världens bästa häst blev min! :)


Clooney MB, valack f. 2009, e. Cheers Cassini u. Laura Biagiotti ue. Lasandos. Storhoppande, mycket fina gångarter, reslig och med unik stam, fadern endast i aveln under 2008. Farmor Fleur har gått WC med Michael Whitaker. Skrittad, travad och galopperad på under ryttare.

Rebecka (Ägare och ryttare)

Min ridkarriär:
Jag började rida år 2000 och då började jag med att rida på små ponnysar på två olika ridskolor. Sedan ställde jag mig i kö på Rocklunda för att lära mig mer om hästar och ridning. År 2002 började jag på rocklunda och red där i många år. Sedan 2004 var det en tjej som hade en shettis som hon behövde hjälp med, så jag började rida där också och så småning om kom det fler och fler shettisar som jag började rida och sköta. Girli och Gullan stog i det stallet då och jag började hjäpa Sylvia och Emelie med dem. Sommaren 2008 bytte Sylvia och Emelie stall till och då följe jag med och där har jag fått turen att börja rida och sköta Laiser. Men den 23 mars 2011 köpte jag min första egna häst Destiny. Jag hade henne i ett år och jag lärde mig väldigt mycket av henne den tiden. Jag sålde henne den 30 mars 2012 och den 31 mars 2012 köpte jag min underbara Clooney Mb.

Mobilnr:
073-6429955

Mailadress:
Rebecka_frosteman@hotmail.com

Födelsedag:
950131

Började rida år: 2000

Har haft häst sen:
23 mars 2011

Bästa hästminne: Har så många!! Men det är klart att det är när man köper sin häst :) Både när jag köpte Destiny och Clooney är riktigt bra minnen.

Något ni inte vet om mig:Jag har bott i Norge när jag var liten och jag bröt på norska när jag skulle prata svenska.

Favoritsysselsättning i stallet: Mysa med hästarna!


Mål med ridningen just nu:
Att Clooney och jag ska utvecklas tillsammans! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0