Sleepover med Natha och Matilda idag

Gårdagen var en lång dag.. Jobbade, var i stallet och var sedan på trafikskolan.

Men nu är det en ny dag med nya tag! Idag kommer nämligen Matilda och Nathalie hit! Vi ska kolla på vampire diaries och ha sleepover! Sjukt kul!

Men nu ska jag åka till stallet innan dom kommer! Red Clooney igår, han tyckte verkligen att det var superkul. Funderar på att tömköra idag om underlaget tillåter:)


Emma och jag

 Har varit och tagit lite bilder i kylan nu! :)
 

Sleepover

Godmorgon på er!

Inatt blev det en sleepover med Emma, och vi flummade som vanligt. Vi tog jättefula bilder på oss och filmade oss när vi hade väldigt kul, haha. Vi kollade även på en hajfilm, men de va inte så bra.

Kom precis hem från Emma och nu ska jag vidare till kyrkan.


När jag kommer hem igen ska Emma och jag fixa oss och sedan ta massa fina höstbilder på oss. Kanske får en ny profilbild sen? Vi får la se!


Höstlov!

Äntligen höstlov!! Så sjuuuukt nice!

 

Ridning i skolan, slutade klockan 11. Inte så dumt faktiskt! ;)


Tog bussen hem och gick sedan till stallet. Jag höll verkligen på att blåsa bort när jag gick! Det var sol och fint väder, men kallt och blåsigt. Jag tog en promenad med Clooney idag, men sedan fick han även springa i paddocken. Eftersom han har ganska mycket energi just nu så vågade jag inte chansa att gå ut med honom i blåsten i grimma, utan det fick bli med träns. Han tyckte i alla fall att det var roligt! :)

 

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu ikväll.. Gå på OC, hemma och chilla, träffa någon kompis. Ja, vi får se helt enkelt!


..........................................................................

Skolan till 14 och sedan vidare till stallet. Tog en sväng ut med Clooney i kylan i skritt och trav. Jobbade lite på halter och igångsättningar. Ibörjan höll han inte med om att vi skulle sakta av med sedan accepterade han det. Han ville inte att jag skulle lyfta hans höger bakben heller, men när han väl höll den uppe och jag berömde så var det inga problem. :)


Höstbilder :)


Gamla bilder

Haha! Ligger just nu och kollar på gamla bilder! :) Jag diggar ju den här! ;)


Ser fram emot lovet!

Onsdagar är den jobbiga skoldagen  i veckan.. Bara jobbiga lektioner och slutar sent. Idag på sista lektionen så hade vi prov och det gick väl bra. Men det var sååå irriterande för att jag blev klar med provet 14.44 och 14.42 går bussen till Sala. Så då fick en inte så glad Becka vänta till nästa buss. Men men, som tur var skulle Elvira också med den bussen så hon fick mig att bli på bättre humör! :)

 

Nu känner jag att jag vill ha det där höstlovet. Att kunna ta det lugnt ett tag, lägga plugget bakom mig några dagar och umgås med vänner. Japp, det ser jag fram emot! :)


Promenad i värmen!

Tog en promenad till stallet i det fina vädret.

 

Clooney kunde verkligen inte stå stilla idag! Han trampade omkring i stallgången, så jag tömkörde honom i paddocken ett tag. Jag la ut en bom som han fick springa över och så tömkörde jag en del på volt. Han gick bra!

 

Ligger just nu och försöker plugga till provet imorgon, men de går sådär..


Slutar tidigt!

Skulle ha slutat kl 2 idag, men jag slutar kl halv 12. Tjolahopp!

 

Det känns som en bra dag idag! Solen skiner, vi slutar tidigt och jag kommer hinna med allt som jag villl. Jag kommer hinna plugga, rida, ta hand om min hund, träna, kolla på film/serier och bara ta det lugnt. Underbart!


Tyckte att den va lite rolig!


Tindra på djurkliniken

Jag har ju inte börjat övningsköra än.. Jag vet inte varför men det har bara inte blivit så! Men nästa måndag ska jag gå såndär kurs man måste gå och jag har redan kollat synen och skickat in papper. Ska verkligen bli kul att börja övningsköra. :D Så se upp på vägarna snart! ;)

 

Var i skolan till halv 4 och jobbade sedan till 6 idag. Tiden gick fort! I stallet gick jag ut och gick med Clooney tillsammans med Emma och Accalon, sen var Sam med också. Vi gick bara en liten sväng, eftersom det var jätte svart.

 

Nu ska jag ut och springa en sväng och sedan är det plugg som gäller!

 

Idag var ju Tindra som sagt på djurkliniken. Hon hade svamp i tassen, så nu ska vi hämta ut ett schampoo att duscha henne med och en salva att ha på. Förhoppningsvis ska allt bli bra då! Vi fick även reda på att hon har lite blåsljud på hjärtat. Men som tur var är det inte mycket.. På en skala 1-6 hade hon 1, så det var ju skönt i alla fall. Min sötnos!♥

 

Hunnit med mycket!

Idag har det varit full fart!

Har varit i kyrkan, kollat på Sebbes innebandy match, shoppat, varit i stallet och tränat. Dagen har gått i ett, men nu är jag hemma och ska strax sätta mig framför tv:n och kolla på Solsidan. :)

Sebbes innebandy match var kul och se! Det är inte ofta som jag är med och kollar, men jag kände att jag ville hänga med idag. Dom låg under med 8-3 men sedan gick dom ikapp med 8-7. Super duktiga!

Mamma och jag åkte en sväng till Erikslund och köpte lite nytt. Jag köpte två tröjor :)

Var i stallet och fixa och borstade Clooney. Han är riktigt fin i pälsen, vilket känns bra!


Lera, lera och ännu mer lera

Clooney och jag tycker att det räcker med regn nu! Vi vill inte ha mera lera..


Min lilla Tindra!

Lilla tjejen hoppar just nu på tre ben. Hon har slickat på sin tass och den har blivit helt röd, så nu får hon ha tratt på sig så att hon inte kan slicka på den. Vi har ringt till Västerås djurklinik och fått tid på måndag. Dom sa att det inte var panik att komma med henne eftersom hon inte har ont på det sättet. Jag har suttit och tryckt och känt på hela henne och hon har inte ont så att hon reagerar då. Så antagligen tycker hon att det är obehagligt att gå på tassen eftersom hon troligen har fått svamp där. Hon är väldigt pigg och glad i alla fall. Men på måndag så åker vi dit med henne och så får vi se vad dom säger!

Lilla Tindrisen!♥


Alltid lika kul!

God morgon!

 

Kom hem från Julia och Jennifer inatt vid halv 1. Alltid lika kul att vara med dom och jag skrattar alltid så mycket så att jag får ont i käkarna, haha. Malin Halvarsson som numera bor i Norge har kommit hem nu under den här helgen, så hon var också med igår. Super kul hade vi i alla fall! :)

 

När jag kom hem igår så kollade jag på vampire diaries avsnittet som kom ut så jag somnade vid 2 tiden tror jag. Så idag vaknade jag sent, typ vid halv 12. Men man måste ju få sova ut någon dag i veckan, right?

 

Ska upp och äta frukost nu och sedan ska jag sjävklart till Clooney. Ska rida honom idag och det ska jag försöka göra innan det blir mörkt i alla fall. Nu är det så blött ute så jag får anpassa gångarterna efter underlaget. Men det blir mycket skritt så att han får trampa på lite.

Clooney är en sån häst som måste få göra någonting, för att annars blir han lite halvtokig, men så länge han får tänka och röra sig så sköter han sig hur bra som helst.

 

Ikväll får jag se vad som händer, om jag ska träffa någon eller om jag ska ha en hemmakväll :)

Det är bara och höra av dig om du vill hitta på någonting! :)


Friday yeah!

Äntligen fredag, som jag brukar säga!

Ridning i skolan och slutade tidigt. Fick vänta på bussen i mer än en timme, inge kul men sånt är livet!

Vad gör man då? Jo sjunger lite för dig själv och tar lite egobilder ;) Men bara om ingen ser eller hör!

 

I stallet lösgalopperade jag Clooney en kortis. Han var lite trött, men de får man vara! :)

Fixade klart allt i stallet och gick sedan hem.

 

Har duschat och tagit det lugnt ett tag nu. Snart beger jag mig till Julia och Jennifer där det blir myskväll! :)

Hoppas att ni andra får en bra fredagskväll!


When i see your face, there's not a thing that i would change!


Duktiga pojken!

Igår red Clooney och jag en sväng i hökåsen. Han har blivit en så mycket coolare häst nu, mot när han kom. När vi skulle gå över vägen stod han snällt och väntade tills bilarna hade kört förb. Det hade inte den gamla Clooney gjort, han hade stått och steppat eller nått! ;) Jag visste inte om det var älgjakt i hökåsenskogen så jag satt och sjöng jättehögt utifall att. Hoppas inte att någon hörde det! Vi skrittade och travade lite bara under turen. :)

'

 

Idag i skolan hade vi bara en lektion från 10.10-11.20. Så jag gick på den och sedan kl 11.20 kom mamma och hämtade mig skolan. Eftersom en tjej på jobbet ska sluta så åt vi på jobbet lunch tillsammans.Efter det tog jag bussen hem och gick till stallet. Idag fick Clooney vila men jag mockade och fixade mat till Wizze och Clooney. Och det sista jag gjorde var att packa hö, tror ni inte att Jossan smög in i stallet och tog bort stegen upp till höskullen där jag var!? Hon ställde den så att det såg ut som att den hade ramlat och jag hade ju ingen aning om att hon hade kommit. Stegen var så långt borta att jag inte kunde nå den med armarna så jag sa "Kill me" lite halv högt. Tydligen så stod ju Jossan och filmade allt. HAHA! Jag gick och hämtade en grep som jag skulle fiska upp stegen med men då såg jag Jossans ben. Haha den busen! Då skrek jag HALLÅÅ och hon börjar asgarva! ;) Jossan och hennes bus, men dom är bra roliga eftersom jag alltid går på dom!! ;)

 


Helt sjukt!

Det stod 4-0 till Tyskland och så vänder Sverige och gör 4-4! Så sjukt grymt!! :D


Snö

Min storebror har ju flyttat till Luleå. Vill ni veta hur det ser ut där nu?

Såhär:

Photo: Nuvarande väder i lule!!

Jag skulle faktiskt hellre ha snö, än så som vi har det här. Det bara regnar och är lerit här ju. Men snön kommer väl förhoppningsvis hit med..om ett tag..


Skola, jobb, stallet, fotboll, sova

Haha ja det är min dag det!! ;)

 

Skolan gick bra, slutade kl 2 så det var chill. Haha, det var jättekul på lunchen! Matilda och jag skulle hämta äppeldricka och då ska man ställa under sitt glas och trycka in en knapp, precic så gjorde jag och allt gick hur bra som helst, men när jag var klar och släppte knappen så slutade det inte spruta. Vi började asgarva och försökte få det att sluta spruta men det gick inte. Ojojoj, det hade kunnat sluta illa, men tillslut slutade det som tur var. Vi skrattade en hel del efter det kan jag säga ;)


Jaja, jobbade till kl 7 och åkte efter det till stallet och fixade (mockade, packade hö och fixade havre) på exakt 22 minuter. Haha! Han fick vila idag eftersom det skulle bli så sent annars, men imorgon tar vi en ridtur.

 

Jag var jättetaggad för fotbollsmatchen mellan Tyskland - Sverige, för att jag tycker att det är så kul och se Zlatan spela och så. Men de var ju inge kul för Tyskland hade bollen hela tiden och det står redan 3-0. Nej, inte ens värt att se :( Lägger mig med datorn ett tag istället!

 

When I look at you

Skiter i att det är Miley Cyrus nu... Älskar själva låten!♥

 

Dagen 15/10

Nu har jag äntligen städat! Har inte orkat gjort det i helgen eftersom jag har varit på Strömsholm och så, men  nu är det fixat. Jag har lite plugg att göra men det är ingen panik så den väntar jag med.

Idag pratade vi om hästens tänder i skolan. Ganska kul och veta lite om det också.

Kom till stallet halv 4 och då tömkörde jag Clooney. Först tömkörde jag honom ut och sedan lite i paddocken. Det gick väldigt  bra! Men det regna såklart! Kan det aldrig ta slut? Inatt ska det tydligen regna väldigt mycket, då är det skönt att veta att min häst står inne!

 

Har bestämt mig för att inte gå och lägga mig så sent idag, ska nämligen gå i skolan från 9.30-13.45 och jobba från 14.00-19.00 imorgon så jag behöver min sömn! :)


Fast på Strömsholm

Haha ja eftersom både Emma och jag är så smarta så blev vi fast på Strömsholm ett tag. Vi hade ingen skjuts hem och det fanns ingen som vi kunde åka hem med.

Då var vi såhär ledsna..

 

Men sen kunde pappa komma så då blev allt bra igen! :)

Hoppningen var kul och se i alla fall!! :)


Uppe med tuppen!!

Emma och jag ställde kl på 7, men nu är jag hemma. Har redan ätit frukost men nu ska jag fixa mig lite. Ska vara i kyrkan från 9-12 och sedan åker jag till stallet och tömkör och fixar till Clooney. Han fick ju vila igår så idag står det tömkörning på schemat. Men sedan beger vi (Emma och jag) oss till Strömsholm igen!  Tjoho! :)

 

((((((Egentligen skulle jag behöva städa och plugga idag, men det tar jag sen;))))))

 
Mamma tog en bild på mig igår när jag skulle till stallet ;)

Dagen med Emma

Halloj!
 
Var till stallet en sväng och mockade till Clooney, men sedan åkte jag, Emma och Ellen till Strömsholm och kollade på hoppningen som är den här helgen. Super nice! Vi åker nog imorgon också! :)
Var där till 19-tiden och då åkte vi till stallet och tog in hästarna. Sedan hamnade jag här helt plötsligt, hemma hos Emma ;) Blir kvar här inatt, orkar inte gå hem. Vi har nyss kollat klart på en film, men nu är det dags att sova!
 
Godnatt! :)
 

Duktiga Clooney!

Clooney var så duktig igår!

Jag red ut en sväng själv med honom och vi red förbi en traktor, vägarbete, bilar, cyklar och vi gick över vägar, och han reagerade inte på något. Så duktig han har blivit! Super nöjd med pojken! Är så glad att han är min♥

Efteråt stod en nöjd Clooney i hagen med lite mindre energi och med gott hö! ;)


Vampire diaries säsong 4

Kommer ut nu!!!!!!

Igår kom första avsnitten av vampire diaries av säsong 4 ut i USA. Så IMORGON kommer jag kunna kolla på det! Åh vad roligt!! Jag är så sjukt beroende av den serien, världens bästa!

 

Så dagens tips, kolla på vampire diaries!! :)


Onsdag och torsdag

Onsdag: Hade tre prov i skolan, jobbade 6 timmar, var i stallet en snabbis och bara fixat till Clooney och gick med Tindra. Det var en riktigt lång dag, även om den gick bra.
Kollade lite på svenska hollywood fruar innan jag la mig. Alltid bra att avsluta kvällen med en film, tv-serie eller liknande :)
 
Torsdag: Hade två lektioner, slutade halv 4. Åkte till stallet och lösgalopperade Clooney, men jag skyndade mig eftersom jag skulle på lovsångsträning. Hann fixa allt jag skulle i alla fall! Var i kyrkan och tränade i 2 timmar och nu är jag hemma igen.
Är väldigt trött, somnade till och med på sista lektionen. Men jag slocknade bara till en sekund. Imorgon är det i alla fall fredag! Tjoho! :)
 
Vecka 44 är det höstlov, och då har Nathalie, jag och Matilda bestämt att vi ska ha vampire diaries helg! Vi ska kolla på alla säsonger som har kommit ut. Haha det kommer ta lång tid, men så sjukt kul :D Det ser jag verkligen fram emot!
 

Ren och fin!

När jag kom hem från Cypern såg jag på stallhubbo bloggen att Clooney hade värsta lerinpackningen. Men nu är det fixat! Nu är han ren och fin igen! :)


DÅ:

 

NU:


Mer bilder från Cypern!

 
Pappa och en säljare på stranden! :)
Coca Cola är populärt i Cypern!
Go with the flow!
Påväg till flygpplatsen
På flyget hem

Hästdag

Gårdagen var en hel hästdag! Hade häst i skolan från halv 9 till halv 4 och sen efter skolan åkte jag till Clooney och stannade där till kvällen. Clooney hade samlat på sig lite energi när jag var borta, han kunde inte ens stå stilla i sin box. Så innan jag red en sväng med Emma och hennes nya häst Accalon så longerade jag honom några varv i paddocken. Men det konstiga var att han inte alls var så pigg då. Ja den där hästen alltså! Han kändes lite stel när vi red, men jag hoppas att det bara var för att han har stått ett tag nu och inte för att han gick omkull i hagen. Jag fick höra det igår av dom i stallet att han hade sprungit i hagen när jag var borta och sedan gått omkull. Men förhoppningsvis gjorde han inte illa sig av det!

 

Idag går jag till skolan till klockan två, men måste stanna längre i skolan, till ca 3 eftersom vi har skolfoto när vi har slutat. Ska försöka att inte vara i stallet förlänge idag med tanke på att jag har tre prov imorgon som jag inte har hunnit plugga till. Men ska åka till stallet och mocka och fixa sedan tököra honom en sväng, och hoppas på att det mjukar upp honom lite. Sen blir det alltså plugg resten av kvällen!



I'm back!

Hemma i Sverige igen!
 
Det var så sjukt fint! Det var runt 30-35 grader varje dag med massa sol, bad och shopping. Vi bodde i en lägenhet i Paralimni, men tog bilen till Agia napa, Protaras och Nicosia. Favorit stranden var Nissi-beach, så sjukt fin strand. Alla människor var jättetrevliga, det var god mat, fina stränder och bra butiker.
Har verkligen haft en underbar vecka i Cypern! :)
 
Lite bilder :)
Bild från balkongen :)
Poolen
På restaurang!
På stranden i Protaras
Ni ska bara veta hur många coca color jag har druckit där borta ;)
Havet och båten i Protaras
 

RSS 2.0