Destiny!

Destiny har nu varit på Strömsholm och kollat upp hennes framben. Det var kotledsinflammation så nu har hon fått behandling mot det. Om 3 veckor ska dom åka med henne igen och kolla om det har blivit bra. Imorgon ska jag kanske åka och hälsa på henne. Superkul! Jag har ju inte träffat henne sedan jag sålde henne.. Lilla tjejen!♥
 
Snart kommer mamma hem och då ska jag dra ner på Cityfestivalen med mamma, Tim och mormor. Familjedej! ;) Nejdå men det blir nog kul! Man hittar alltid nägot kul där nere :)
Hästarna tar jag ikväll. Clooney ska jag bara kolla till och så ska jag spraya och fixa vatten till Malins två, Bellton och Lindos. Inatt ska det tydligen regna massa.. :( Hoppas att det ändrar sig! Nu är det ju helt okej väder i alla fall!
 
Ha en underbar dag!!
 

Ute dygnet runt igen..

Nu går Clooney ute dygnet runt igen med Flame och Doreen. Det gick bra att släppa ihop dom, några sparkar och några galoppvänder men inte mycket mer. Han kastade sig på gräset direkt när han kom in i hagen, han var väl jättesugen på gräs. Han har ju inte ätit så mycket gräs nu dom senaste veckorna direkt. Flame vaktar Doreen så att Clooney inte får får komma nära, men idag när jag kom stod alla tre bredvid varandra. :)
 
Idag gick det mycket bättre att lyfta Clooneys bak ben. Han ville ju inte hålla uppe det en längre stund, men jag fick hålla upp den en snabbis i alla fall, och det är en förbättring kan jag säga. Det känns som att han är på bättringsvägen! Men sms:de kiropraktorn igår så får vi se om hon kommer igen snart och kollar.

Älskar dig min Tim!♥

Baka kladdkaka

Vad gör man när man har tråkigt en tisdagkväll kl 22? Jo då bakar man en kladdkaka!  :D
 
Jag hade så mycket energi eftersom jag näst intill varit hemma hela dagen, så då fick jag ett ryck och gjorde en kladdkaka. Den blev god kan jag meddela! :)

Suck..

Vaknar och upptäcker att jag har fått ögoniflammation på båda ögonen också! Åh jag orkar inte.. Nu har jag snart haft allt, ont i huvudet, feber, ont i halsen, ögoninflammation och förkylning. Jag vill bli frisk snart!!
Jag som skulle ha börjat jobba den här veckan, och på fredag ska jag till Strömsholm med Destiny och hennes nya ägare. Jag måste ju vara frisk till det. Jag hoppas verkligen det!
 
Igår hade jag en heldag hemma och bara vila, så jag antar att denna dag blir likadan. Det är skönt att vila när man är sjuk, men jag blir så uttråkad av att inte göra någonting. Men, förhoppningsvis så får jag väl en bra dag i alla fall.. :)
 
När jag inte har något att göra så kollar jag på massa filmer. Nu har jag kollat klart på alla Harry Potter filmerna, så vilka ska jag kolla om på nu? Pirates of the caribbean eller Twilight kanske. Då har jag något att göra ett bra tag ;)

Shoppingen

Var ju och shoppade med mamma igår! Fick med mig riktigt bra saker hem :) Jag kände mig lite "borta" i huvudet när vi var där, eftersóm jag inte var på topp, men det var kul i alla fall. Lite shopping sitter aldrig fel! Tack bästa mamma som betalade allt!♥
 
Det som jag fick med mig hem var:
Ett par nya svarta converse, 700 kr på Intersport. Behövde verkligen nya och tänkte köpa vita först, men sen tänkte jag att det är inte så smart att ha vita på Ösby så det blev nya svarta istället :)
En super söt turkos tröja från HM för 99 kr!
En super snygg klänning från HM för 99 kr! Jätte billig!
Bh för 129 på Bikbok!
Fick den här bh:n på köpet (fast i rosa) när jag köpte den andra bh:n. Jag har redan en sån här i vit och jag älskar den så det gjorde ingenting alls att jag fick den på köpet :D Älskar Bikbok!
 
Så det var det jag fick med mig hem från Erikslund! :)

Svenska ridsportförbundet

Jag har tur som har en pappa som lagar maskiner åt svenska ridsportförbundet ofta. Dom är nämligen stora kunder till pappas jobb så pappa kommer hem med massa grejer från dom hela tiden. Som planscher, böcker, reflexer osv. För någon vecka sen kom han hem med massa plansher och lite grejer, och idag kom han hem med massa hästböcker, reflexer och annat kul! Jätte skoj att få hem sånt ju! :)

Ändrade planer!

Mamma kom nyss och fråga om jag ville shoppa med henne idag :D Vi skulle ha gjort det för någon vecka sedan men då var det stängt, så det blir shopping idag istället, hihi :) Ändrade planer!

Söndag!

Min förkylning börjar bli bättre, även om jag fortfarande har väldigt ont i halsen av och till. Idag ska jag bara vara hemma och vila, förutom när jag ska till stallet då. Ska snart äta lunch men sen ska jag åka upp till stallet. Ska bara fixa det vanliga, borsta, mocka, fixa hö osv. Clooney är väldigt pigg och glad och man märker inte av att han har ont. Toppen!
Ikväll spelar England mot Italien, de måste jag se! Hejar såklart på England! :D
 
Nästa vecka, förutom fredag, är det planerat att jag ska jobba. Hoppas bara att jag mår så bra så att jag kan göra det!
 
Det skulle regna idag men det ser bra ut hittils! Hoppas att det håller sig fint tills jag har varit i stallet! :)
 
Ha en trevlig söndag!
Tindris och jag på midsommarafton :)min

Midsommar

Stallet är fixat, så nu ska jag fixa mig inför midsommarfirandet! :)
Mammas bästa kompis med familj kommer hit, och Tim kommer lite senare. Blir nog en bra dag!
 
Ha en riktigt trevlig midsommar alla vänner! :)
Hälsningar Clooney och Rebecka

Amaranthine

Jag älskar verkligen den här låten!  Så grym! :)
 

Godmorgon!

Har precis vaknat efter många timmars behövlig sömn. Idag vaknade jag utan feber i alla fall, men med riktigt ont i huvudet och halsen. Men det ska nog försvinna snart.

 

Idag har jag bara stallet planerat, annars ska jag bara vila. Känner ju att det är det bästa just nu. Men det är ju vackert väder i dag med, så sola lite kan jag ju göra! :)

 

Min underbara Clooney har fått byta hage nu till lilla gräspaddocken. Så nu har han alltså gräs i sin hage, vilket han inte hade innan. Så jag kan tänka mig att han är överlycklig i sin hage nu :)

 

Ha en underbar dag!


Fint väder!

Vaknar och ser att det är skinande sol, inte ett moln på himlen och att det är jättevarmt och skönt ute. Men.. Jag vaknade med feber, halsont och huvudvärk. Usch vad tråkigt! Just den dagen då det är fint väder :( Får väl hoppas att jag blir bra fort i alla fall!
Poolen är framtagen!
 
I förrgår var jag med Julia och jennifer och sov över hos dom. Vi hade verkligen kul! Spela spel, snacka osv.. På morgonen dagen efter gick vi tre upp till stallet tillsammans. Jag hade utsläppet och dom ville se Clooney nämligen. Dom tyckte att han var jättefin i alla fall! :) Efter stallet åkte vi till stan och fikade och köpte presenter till deras mamma Susanne som fyller år idag. Grattis! Tog bussen hem och sen kom Tim hit :)

Good News!

Hej på er!

Som jag har sagt tidigare så kom kiropraktorn Lena ut idag. Hon kollade när han sprang, kände igenom honom, gjorde akupunktur och lasrade. Hon tyckte också att han rörde sig bättre nu, vilket betyder att det går åt rätt håll. Hon tror att han har sträckt insidan av låret på höger bak ben. En sträckning tar ofta ett tag innan det är läkt så han ska få ha "sommarlov" hela sommaren och i Augusti kommer hon ut och kollar honom igen. Förhoppningsvis är han bra då!

Han ska gå i liten hage och gå in på natten i ca en vecka till, sen ska han få gå med Doreen och Flame i sommarhagen på dagen, men gå in på natten i en till två veckors tid. Sen om han börjar bli bra får han gå ute dygnet runt igen. :)

Världen bästa Clooney!♥


Snart dags att åka igen..

Kom nyss hem från stallet, men ska snart ta bussen till Haga där jag ska träffa Tim och David.
Clooney vad helt galen idag. Han stod och ruskade på huvudet, sprang fram och tillbaka, ja han ville helt enkelt inte stå stilla. Men dom höll på att såga med motorsåg en liten bit från hagarna och så regnade det, så det kan ju bero på det. Tänkte tjära in hovarna men gjorde inte det, kände att det inte var någon idé idag. Men linimentade och borstade honom i alla fall. Imorgon kommer kiropraktorn Lena igen.. Jag hoppas på det bästa!

Tim, jag och David ska bara ha en "chillkväll", typ snacka, kolla på film osv. Riktigt trevligt!!

Chris, David, jag och Tim på bilden :)

Tröttisar!

När Malin kom till stallet igår kväll hittade hon Lindos och Clooney liggandes. Sötnosar!!

Tagna av: Malin Ihleberg

LOL

Den nya filmen "LOL" med Miley Cyrus var grymt bra!! Rekommenderas!! :)

SOMMARLOV!

Yes! Nu har jag äntligen fått sommarlov, och det känns så bra! Har redan gått ut ettan, snacka om att det har gått fort! :) Kändes konstigt när vi åkte från Ösby, vi ska liksom inte vara där på 9 och en halv vecka. Helt sjukt! Men glad är jag!!

Sluta halv 12 och tog bussen hem 12. Gick direkt till stallet och fixade Clooney.. Eftersom han inte har nått gräs i hagen så betade jag honom lite, och snacka om att han stoppade ner hela huvudet i gräset! ;)

Mums tycker han!

Linimenade och fixade honom líte och sen åkte jag hem med mamma och Alex som precis åkte förbi stallet. Om ett tag ska jag sätta mig på bussen ner till stan. Tim och jag ska nämligen kolla på bio! :) Har inte bestämt vad vi ska se än, Snow white eller Lol. Efter det skyndar vi oss hem för att se SVERIGE - ENGLAND! Det kan man ju inte missa!

Nu ska jag njuta av mitt sommarlov!

Onsdag! :)

Hej på er!

Förutom att jag ruscha till bussen imorse så att jag blev helt slut, har dagen varit bra! Imorse när jag var hos Clooney kände jag på hans rygg, och det kändes bra faktiskt. Men jag hade på arnika och så tjärade jag hovarna. Sen fick han gå ut och mumsa!


Hade två matteprov, fast på samma kapitel idag. Först E-provet och sedan A-provet.  Ja.. så jättebra tror jag inte att det gick.. Men jag gjorde mitt bästa! Efter skolan åkte jag och Matilda med Nathalie hem eftersom vi senare skulle på möte. Vi följde med henne till hennes sköthäst och gick med henne när hon red i skogen. Usch vad med myggor det var!! Säkert 100 stycken var runt oss! Jag fick rysningar i hela kroppen kan jag säga! Men det var en fin häst hon tog hand om :)

Natha pysslar med Bella

Jag försöker springa ifrån myggorna! ;)

En häst som stod i stallet såg ut som en liten Destiny! Så söt!!

Zorro, som den hette!

Destiny

Mötet gick bra och jag har nu bestämt mig för vad jag vill göra! :)


Run Becka run..

Snacka om att jag fick bråttom i morse! Åkte innan skolan till stallet och fixa Clooney och släppte ut hästarna eftersom det är möte ikväll. Absolut senast kl 8.00 skulle jag gå/jogga till bussen, alltså från stallet till Ansta. Men.. tiden rann iväg och kl 8.10 börjar jag gå! När jag ser att klockan är så mycket får jag bokstavligen talat panik eftersom jag bara inte kunde missa bussen idag. Jag springer och springer och springer.. Ca 8.20 är jag vid Ansta! Snacka om att jag måste ha sprungit fort! Det är en bit att springa på 10 minuter kan jag säga! Jag kom precis med bussen som tur var! :) Stallet + dagens springtur är avklarad!

Nu är det dags att göra sista matteprovet! Wish me luck!

Nu:

In i mattens "underbara" värld! ;)

Två rådjur på promenad!

När mamma var inne i stan i helgen så var det två rådjur på promenad. Först stod dom och väntade vi rödljuset men sedan sprang dom iväg. Så söta, men dom kanske hade hamnat lite fel? :)


Tisdag!

Började dagen med att ha engelska prov, gick okej. Efter det skulle vi jobba med rester, men eftersom jag är klar med allt gjorde jag annat kul. Nu har vi hästkunskap men snart slutar vi. Åker då till stallet och pysslar med Clooney, men sen hem och pluggar matte. Sista provet innan sommarlovet!! That's my day!

Clooney ömmar fortfarande vid korset, men jag linimentar varje dag i alla fall. Idag har jag tänkt kolla hur han rör sig, har inte gjort det sedan kiropraktorn var ut. Han är väldigt lugnt för att stå inne på natten och knappt röra på sig alls under dagen eftersom han går i liten hage. Men pigg är han, men inte överpigg som han skulle ha kunnat bli av att gå sådär. Hoppas att han ser okej ut idag i alla fall!


Sista veckan..

Nu är det sista veckan i skolan innan vi får det efterlängtade sommarlovet. Det är bara att stå ut!
Körning och ridning i skolan.. Allt rullade på! Körde Hope och red Gulliver barbacka. Mamma hämtade mig vid Ansta halv 4 och körde mig direkt till stallet. Jag är allmänt slut just nu och jag hade huvudvärk så jag mockade, fixade mat och vatten och sen åkte jag hem. Måste plugga lite engelska om ett tag eftersom jag har prov imorgon. Sen ska jag bara vila upp mig så att jag orkar resten av veckan!

Mina älsklingar!

Hoppas att allt blir bra!

Ja.. Clooney går in på natten och går i sin lilla hage nu. Jag vet inte riktigt om han har blivit bättre, för att jag har låtit honom vara lite på grund av att jag vill att han ska känna själv om han har ont. Annars kan det ju bli så att om jag ska lyfta upp benet på honom så stampar han ner det för att han "vet" att det gör ont. Men antingen i kväll eller om någon dag ska jag testa. Jag har i alla fall linimentat honom varje dag och känt lite. Jag tycker inte att han är lika öm längre. Men vi får se! Jag håller tummarna att allt blir bra!
Hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas!

Linus älskar sommaren!

Han ligger ute vid våra buskar i gräset och sover i princip hela dagarna. Han njuter av livet, precis som en gammal katt ska göra! :) Han är ju faktiskt 14 år!

Gårdagen med pappas släkt

Igår åkte jag och min familj och hälsade på farmor och farfar och pappas syster med familj. Det var ingefär 1,5 år sedan vi träffade dom eftersom farfar har varit dålig. Men nu mår han bättre och nu hade vi tid så vi åkte och hälsade på. Farfar har precis fyllt 73 och dom har precis firat 50 årig bröllopsdag, så vi firade det lite med. Mamma tog en fin bild på dom två! :)


Farfars lillebror bor precis nedanför dom, så det är en tradition att gå ner till dom. Han har nämligen massa får så  vi brukar gå ner och kolla på dom. Jag fick mata två små lamm också, så söta!


Mamma tog en bild på mig och brorsorna också! ;)


Efter vi hade varit hos farmor och farfar åkte vi alltså till farfars syster Agneta. Vi badade i deras bubbelpool och hade allmänt trevligt. En bra dag! :)


Grattis till studenten

älskling! Jag är så stolt över dig!! :)♥♥

One-piece som det står student 2012 på, som han fick från mig ;)

Nya bloggar att följa för mig ;)

http://penamarcelo.blogg.se/
http://annicaenglund.blogg.se/

Bild från http://annicaomarcelo.blogg.se/

Nu har kiropraktorn varit ute!

Hon vet inte riktigt vad som är fel med Clooney men han är väldigt öm vid korset. Han är ävem sne åt vänster vid korset. Han rör sig ojämt och har även ont i höger och vänster bakknä. Vi vet inte om han har växtvärk, om han har gått omkull och fått ont eller om han i värsta fall fått lösa benbitar (Men lösa benbitar tror och hoppas jag inte att han fått). Han fick akupunktur och så blev han lasrad. Han får gå i lilla hagen och gå in på natten i en vecka, sedan kommer hon tillbaka och kollar om han har blivit bra. Om han inte har blivit bättre får jag ta ut veterinär.
Nu håller jag tummarna och hoppas på det bästa!

(dagen då jag köpte honom)

Dagen på strömsholm + hovis

Dagen på strömsholm var super! Solen sken och det var varmt och jag shoppade massa. Vi satt vid vattenhindret och kollad på terrängen och åt mat och fika samtidigt. Riktigt härligt! Vi var nästan alla från stallet, men även några kompisar var med.

Bilderna är tagna av Josefin Norgberg Karlsson!

Det som jag köpte idag var:

Tretorn Falsterbo stövlar :D

Ljusblått blingbling pannband!

         Flughuva!

och sist men inte minst HV Polo tröja Amaro ljusblå! :)

Tack alla i stallet för en jättetrevlig dag!! :)

Direkt efter Strömsholm åkte jag till stallet. Hovis skulle ju komma! Jag gav Clooney lugnande och så börjar hon verka. Alla ben gick hur bra som helst, men sen kom vi till höger bak och han ville inte lyfta det benet även fast han hade fått lugnande. Det gick verkligen inte! Så hon fick dra benet framåt istället och försöka verka det fort så. Det gick väl okej, men det tyder ju på att han har ont. Så imorgon kl 3 kommer kiropraktorn Lena ut och kollar på honom. Inatt står han inne eftersom han fick lugnande, stackarn han vart helt borta. Men nu får han vara inne och vila i alla fall!
Hoppas att det går bra imorgon och att det inte är något allvarligt!

Animals united

Är en film som jag kollade på igår kväll. Det är en animerad film, men det är inte en vanlig film om man säger så. Det som dom vill visa/säga med filmen är vad som händer om isen smälter för isbjörnarna, vi tar vattnet som de vilda djuren brukar dricka. Ja jag började tänka av den här filmen..
Det är en film värd att se! Det är världsnaturfonden WWF som gjort filmen!
Finns att se här: http://www.bloglovin.com/m/aHR0cCUzQSUyRiUyRndpaXNtby5ibG9nc3BvdC5jb20lMkYyMDA5JTJGMTIlMkZzd2VkaXNoLXR2MS5odG1s


Snart bär det av!

Mot Strömsholm!! Det är ju inte jättefint väder just nu, så jag hoppas att det blir varmare och finare senare idag. Jag ser så fram emot denna dag! :)

Men jag ser inte fram emot kvällen.. Hovis kommer ikväll istället för imorgon kväll.. Jag hoppas att det kommer gå bra, men eftersom han inte har velat hålla höger bak ben uppe på ca två veckor så antar jag att det kommer bli så att jag måste ge honom lugnande. Men.. det återstår att se! Hoppas på det bästa!

Ha en trevlig nationaldag! :)

Strömsholm imorgon!

Slutade halv 12 idag, riktigt härligt! Åkte hem och pluggade efter det. Åkte inte till Clooney idag, och bara för det hade han tydligen sprängt tråden. Det gick bra i alla fall! Det är en liten galning jag har, men jag älskar honom i alla fall! ;) Jag tror att han kommer bli en sån häst som behöver mycket motion när han blir äldre. Men det är en sån häst som jag vill ha, en pigg och alert! Jag brukar tänka det när han gör något dumt eller när jag blir trött och arg på honom, han är ju fin i alla fall. Haha de är faktiskt ganska bra att tänka så för då släpper ilskan lite. Mina fina Clooney!♥

Nu taggar jag till tusen, för imorgon smäller det! Då drar vi i stallet till strömsholm! :D Vi blir nästan alla från stallet och det är ju alltid kul. Det blir shopping, trevligt sällskap, (fint väder?) och tävlingskollande såklart. Tagga!

Kvällsprommis med Tindra


I helgen..

..var jag som sagt med Julia och Jennifer, vilket var super kul. Vi tjockade oss med godis och chips, kollade på film och snackade hela natten från lördag till söndag. Ja det var underbart att bara umgås och träffa dom igen! Vi har bestämt att vi ska ses mycket mer nu, och jag hoppas verkligen att det blir så! :)

Clooney vill fortfarande inte lyfta höger bakben. Väldigt jobbigt med tanke på att hovis kommer om 3 dagar och eftersom jag tjärar in hovarna. Sen är det ju jobbigt överhuvudtaget att han inte vill lyfta den. Man får så många funderingar.. Har han ont? Var har han ont? Har han hovböld? Växtvärk? Ja vem vet.. Jag försöker lista ut vad det är men det går sådär. Idag ska Elin och jag kolla på honom och försöka kommer på vad vi ska göra. Får hoppas att vi kommer på något bra!

Utklädnadsshow med Tims klass!



Tim är Justin Bieber som kommer in efter ett tag :)

1 Juni = sommar på riktigt!

Nu är det äntligen sommar! Inte för att det är ett sommarväder idag kanske, men i alla fall :D

Idag åker Pralin hem :( Ponnyn som står i samma hage som Clooney, Lindos och Bellton. Hästarna har haft så kul med honom och vi alla kommer sakna honom! Vi får hoppas att han kommer tillbaka nästa år igen! :)


Idag är det i alla fall fredag och jag slutar 13.40. Hade biologiprov i morse och det gick bra, hade sedan matte repition och nu snart har vi svenska prov och muntlig redovisning. Nu längtar man bara efter helg! Åker en sväng förbi stallet på vägen hem och tjärar in Clooneys hovar, borstar honom och kanske går en liten sväng. Tim skulle ha kommit ikväll men han blev sjuk igår. Stackarn! Han som tar studenten om en vecka, men förhoppningsvis är han frisk till det. Så jag tar väl en lugn och skön kväll hemma?! Det blir bra det! :)


RSS 2.0